112

Tânăr din Tărlungeni – județul Brașov, dat dispărut

Tânăr din Tărlungeni, județul Brașov, dat dispărut…

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că TOMOȘ ALBERT, în vârstă de 19 de ani, ar fi plecat voluntar de la locuința din localitatea Tărlungeni, fără a se cunoaște destinația și fără a mai reveni până în prezent. 


Aceasta are următoarele semnalmente: înălțimea de aproximativ 1,80m., ten deschis, constituție atletică, păr negru, până la nivelul umerilor.
La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastă și era încălțat cu bocanci de culoare neagră”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânărul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button