112

Tânăr bătut pe o stradă din Zărnești / Unul dintre agresori l-a lovit și cu o sticlă spartă

Un tânăr a fost bătut de trei persoane, pe o stradă din Zărnești, județul Brașov. Unul dintre agresori l-a lovit pe tânăr și cu o sticlă spartă. Din cauza rănilor suferite, victima are nevoie de 22-24 de zile de îngrijiri medicale. Agenții din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări.


„La data de 08 septembrie a.c., polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de «Lovirea sau alte violențe», constând în aceea că, în jurul orei 03.00, la aceeași dată, pe strada Ciucaș din orașul Zărnești, o persoană ar fi fost agresată fizic prin lovire cu un corp, de către alte persoane. În urma incidentului persoana vătămată ar fi suferit mai multe leziuni, a căror gravitate este evaluată prin acordarea unui număr de 22-24 de zile de îngrijiri medicale.


Astfel, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări pentru a identifica persoanele agresive, dar și pentru lămurirea stării de fapt. În acest context s-a stabilit că persoana vătămată a fost agresată de trei tineri, fiind lovită cu o sticlă spartă de către unul dintre aceștia.


Față de materialul probator existent a fost dispusă inițial reținerea persoanei bănuite de lovirea celui vătămat pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al I.P.J. Brașov. După prezentarea sa în fața judecătorului de drepturi și libertăți de către procurorul de caz, a fost acceptată cererea de arestare preventivă și a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button