112

Surse: Atac cu cuțitul, în județul Brașov! O persoană, pare-se jandarm, a fost ucisă

Un jandarm din județul Brașov ar fi fost înjunghiat mortal de un bărbat care ar fi rănit încă două persoane.

Potrivit antena3.ro, jandarmul, un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi, după o ceartă izbucnită pe fondul consumului de alcool. La mijloc ar fi o datorie de câteva mii de euro.
Totul s-ar fi întâmplat noaptea trecută, în curtea unei case din județul Braşov. mai mulţi tineri, printre care şi jandarmul şi pompierul, ar fi consumat băuturi alcoolice acolo.


La un moment dat, unul dintre tineri ar fi scos un cuţit şi ar fi început să îi înjunghie pe trei dintre cei aflaţi în curte. Una dintre victime, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiată mortal. Alte două persoane au ajuns la spital.
Suspectul ar fi plecat spre locuința sa, iar pe drum s-ar fi tăiat la ambele mâini, cu intenția de a se sinucide. El a fost găsit într-o baltă de sânge şi transportat de urgenţă la spital. Până la această oră, autoritățile nu au oferit informații cu privire la caz.

Vezi: Update. Jandarm din județul Brașov, ucis în încercarea de a-și apăra un amic


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Surse: Atac cu cuțitul, în județul Brașov! O persoană, pare-se jandarm, a fost ucisă […]

Back to top button