112

Soț violent, evacuat din locuință

Soț violent, evacuat din locuință…

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au dispus emiterea unui ordin provizoriu de protecție, ca urmare a unei sesizări formulate de către soția unui localnic.


„La data de 28 octombrie a.c., polițiștii făgărășeni au fost sesizați de către o femeie, care le-a relatat faptul că îi este teamă să rămână cu soțul în locuință, întrucât acesta ar fi agresat-o fizic.
Față de sesizarea primită, la adresa unde locuiau cei doi s-a deplasat de îndată un echipaj de poliție, de unde, pe baza audierilor, polițiștii au stabilit că între cei doi soți s-a iscat o stare conflictuală, din cauza unor neînțelegeri, context în care bărbatul a ar fi devenit agresiv și ar fi început să își lovească soția.


În baza celor constatate de polițiști au întocmit un formular de risc, din care a reieșit că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată, astfel că a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului violent. Totodată, polițiștii au dispus și măsura evacuării acestuia din locuința comună”
, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button