112

„Șoferul cățeilor” a pierdut lupta cu depresia… „Dumnezeu să te trimită în Rai”

„Șoferul cățeilor” a pierdut lupta cu depresia…

Ion Florea Jean (40 de ani) a fost găsit decedat într-un parc din București. Colegii săi de la Kola Kariola deplâng pierderea lui prematură.


Îndemnăm cu respect reprezentanții presei să trateze cu sensibilitate situația prin care trecem, să respecte durerea noastră și pe cea a prietenilor lui Jean. Vă rugăm să nu transformați postările noastre în subiecte de senzație. Depresia nu este și nu trebuie tratată ca un spectacol mediatic. Mulțumim pentru înțelegere.
El a fost Ion Florea Jean, Jean al nostru sau șoferul câinilor! 7 ani ne-a fost coleg, prieten, frate, nicidecum un simplu angajat. Trecea printr-o perioadă grea și am încercat în ultimele luni să-i fim cât se poate de aproape. Jean a ales altceva, ce nu ne-am fi închipuit vreodată.


A ales să plece definitiv din această lume, chiar din locul unde își plimba câinii, pe Insula Câinilor din Parcul IOR.
Jeane, iartă-ne pe toți, iartă-mă pe mine pentru că poate nu am făcut chiar tot ce trebuia, dar știi bine de acolo de unde ești că te-am respectat și iubit ca pe un frate!
Ne-ai terminat, Jeane! Pentru tot binele pe care l-ai făcut animalelor, sper totuși ca Dumnezeu să te trimită în Rai, chiar dacă tu ai ales altceva legat de viața ta.
Luăm o pauză pentru că trebuie să ne ocupăm de înmormântare așa cum se cuvine și așa cum merită!
“, au scris reprezentanții organizației non-guvernamentale de protecție a animalelor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare