112

Șofer mort în urma impactului cu un camion, pe DN 1

Șofer mort într-un accident, pe DN 1. Conducătorul auto și-a pierdut viața după ce a fost proiectat din mașină, în urma impactului cu un camion. Tragicul accident a avut loc în județul Cluj.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că un autoturism și un autocamion au fost implicate într-o coliziune pe DN 1 Huedin – Oradea, între localitățile Negreni și Ciucea, județul Cluj.

Șofer mort…

„În urma impactului, conducătorul autoturismului, care a fost proiectat în afara autovehiculului, a decedat”, a anunțat sursa citată. Traficul a fost blocat câteva zeci de minute. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orelor 11.00. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, victima decedată este un bărbat de 65 de ani.

Centrul Infotrafic mai atenționează că astăzi, începând cu ora 16.00, se va desfășura un transport agabaritic. Iată traseul: PTF Borș II – Autostrada A3 – DN 19 – Oradea – DN 1 – Autostrada A3 – Turda – Autostrada A3 – Autostrada A10 – Alba Iulia – Autostrada A10 – Sebeș – Autostrada A1 – Sibiu – DN 7 – Râmnicu Vâlcea – DN 64 – Găneasa – DN 65B – Pitești – Autostrada A1 – DN 73 – Pravăț, județul Argeș.

Transportul este format dintr-un camion cu masa de 107 tone, urmând să fie însoțit pe traseul precizat de echipaje ale poliției rutiere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare