112

ȘOCANT. Femeia care a „MURIT” de 13 ori!!!

 

Rebecca Moris-Roberts este, într-adevăr, un miracol. Femeia în vârstă de 28 de ani, originară din Țara Galilor, suferă de crize anoxice. Asta înseamnă că respirația și inima sa se opresc atunci când este stresată sau anxioasă.

„Ochii mi se dau peste cap, buzele și fața-mi devin gri, înainte de a intra în convulsie”, a precizat Rebecca Moris-Roberts, pentru Wales online, starea de dinaintea morții cerebrale, care durează câteva secunde. Apoi, inima reîncepe să bată.

„În aprilie 2014 m-am măritat cu Elfyn Morris-Roberts. Mi-era teamă să nu fac o criză și să mor. Toată familia mea era stresată. Cu trei luni înainte de marele eveniment, am decis să-mi pun un pacemaker, deși am refuzat asta pe când aveam 16 ani”, a relatat bolnava pentru sursa citată.

La 28 de ani, ea a „murit” de 13 ori, medicii alertând-o că la fiecare criză speranța de viață i se reduce cu 10%. Oricum, așa cum a mărturisit, Rebecca Moris-Roberts este împăcată cu moartea.

În Marea Britanie, doar patru persoane suferă de această maladie rară.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button