112

Șocant! Cadavrul găsit în sac, într-o ladă de canapea, era al unei fete de 12 ani

Cadavrul găsit într-o ladă de pat, într-un apartament dat spre închiriere în București, era al unei fete de 12 ani și nu al unei femei, cum s-a vehiculat inițial. Mama minorei a fost găsită în Spania. Ea a fost reţinută de polițiștii spanioli, după ce s-a stabilit că trupul aparţine fetei sale. 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. 
Trupul găsit în lada patului era în stare avansată de putrefacție.
Potrivit antena3.ro, în 5 mai, tatăl biologic al fetiţei a reclamat dispariţia ei la Secţia 24 Poliţie Bucureşti, de acolo fiind îndrumat către Poliţia Capitalei.
În 3 iunie, proprietarul apartamentului a descoperit cadavrul. Anchetatorii au recoltat probe ADN de la tatăl fetiţei şi de la bunica ei și s–a stabilit că rămășițele sunt ale ei.

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, se arată într-un comunicat de presă.

Suspecți în caz sunt mama fetei și bărbatul alături de care a locuit aceasta în apartamentul închiriat. Ambii ar fi fugit din țară.
Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button