112

Șocant! Ambulanțier găsit carbonizat în mașină, într-o pădure

Un ambulanțier a fost găsit carbonizat în mașină, într-o pădure…

Descoperirea macabră a fost făcută ieri, în afara localității Stejaru. Polițiștii au identificat un autoturism ars, cu un trup carbonizat în interior, victima fiind un bărbat de 55 de ani, din Roman. Bărbatul lucra ca ambulanțier și se pare că acesta și-ar fi dat foc în mașină.


„La data de 26 martie a.c., ora 16:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Roman, cu privire la faptul că, pe drumul forestier din afara localității Stejaru, se află un autoturism ars în totalitate.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în interiorul autoturismului fiind identificat un trup carbonizat. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana decedată este un băbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roman”
– a transmis Poliția Neamț, citată de stiripesurse.ro.


Dispariția bărbatului fusese semnalată de către soția sa în aceeași zi, la aproximativ ora 11:00, dar s-a solicitat ca evenimentul să nu fie mediatizat, potrivit stiri-neamt.ro.
Polițiștii desfășoară investigații amănunțite sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, scopul fiind acela de a determina circumstanțele exacte și cauzele care au condus la acest deznodământ tragic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare