112

Sinucidere în Arestul Poliției

Sinucidere în Arestul Poliției… Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Craiova, s-a sinucis în arestul din cadrul IPJ Dolj. Anterior, el evadase, dar a fost prins de polițiști.


Aseară, în jurul orei 20.00, tânărul, aflat în starea legală de reținere și față de care instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă, a sărit din autospecială, în timpul escortării către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, dar a fost prins.


„Ulterior, în jurul orei 20.43, polițiștii Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că tânărul a fost găsit spânzurat. Polițiștii au început imediat manevrele de resuscitare, la fața locului fiind solicitată o ambulanță. Și după sosirea cadrelor medicale a fost continuată resuscitarea, din nefericire fiind constatat decesul tânărului”, a transmis IPJ Dolj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare