112

Și-a omorât fiica și posibil fosta soție. Rudele credeau că ele au plecat în Italia

Un bărbat din România a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a ucis fiica și posibil fosta soție, despre care nu se mai știe nimic din 2006.

„Condamnă pe inculpatul Arhip Antonio Ilie la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav”, precizează minuta Tribunalului Neamţ, conform digi24.ro. Sentinţa poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.


Dispariţia celor două s-a produs în anul 2006, însă rudele au anunţat Poliţia după doi ani, crezând că acestea au plecat în Italia. Trupul fetiței a fost găsit abia în 2021, îngropat în curtea casei.


„Ca urmare a cercetărilor, la data de 19 octombrie 2021, s-a efectuat percheziţie domiciliară la o locuinţă de pe raza oraşului Târgu-Neamt, ocazie cu care au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoanei minore, ce erau îngropate în curtea casei”, informa, la vremea respectivă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ. Cadavrul din curtea casei era al fetiţei în vârstă de 5 ani, însă corpul fostei soţii nu a fost găsit.

Conform zch.ro, mama și fiica au dispărut fără urmă la finalul anului 2006 după ce s-au întâlnit cu bărbatul – care se oferise să cumpere haine copilei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button