112

Şi-a luat fosta iubită pe capotă, apoi a fugit de poliţie! Şoferul a fost prins după ce s-a izbit cu maşina de un gard

 

Un tânăr de 22 de ani a ajuns la secţia de poliţie, azi-noapte, în Bucureşti, după o urmărire în trafic în timpul căreia poliţiştii au tras focuri de avertisment. Şoferul a fost observat de poliţişti în timp ce conducea o maşină pe capota căreia se afla o tânără care striga după ajutor. S-a întâmplat în jurul orelor 23.00, în Sectorul 1 al Capitalei.
Pentru că şoferul nu a oprit la somaţiile agenţilor, aceştia au tras două focuri de armă, de avertisment (în plan vertical) şi au pornit în urmărirea autoturismului.

„Peste aproximativ 100 metri, conducătorul auto a frânat, iar tânăra a căzut de pe capota motor. Tânărul a demarat în trombă, apoi a pierdut controlul autoturismului, oprindu-se într-un gard de protecție al căii de rulare a tramvaiului”, se menţionează într-un comunicat remis de Poliţie.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Secţiei 4 Poliţie, unde s-a stabilit că fata agresată a avut o relaţie de concubinaj cu suspectul, pe care a încheiat-o recent, din cauza geloziei excesive de care a dat dovadă tânărul. Astfel, în urma unor discuţii, tânăra s-a aşezat în faţa maşinii, iar şoferul a demarat în viteză.

Cercetările în caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button