112

Schior rătăcit în afara pârtiilor, recuperat de salvamontiștii brașoveni (foto – video)

Schior rătăcit în afara pârtiilor, recuperat de salvamontiștii brașoveni. Bărbatul a vrut să schieze în afara pârtiilor din Postăvarul. A „reușit”, astfel, să se piardă și să rămână înzăpezit. Schiorul a fost găsit de salvamontiști în zona Valea Seacă.


„Schiorul a părăsit pârtiile amenajate, cu intenția de a schia în pădure. Necunoscând conformația masivului, nu a mai reușit să iasă înapoi în pârtii și s-a rătăcit pe Valea Seacă. Din cauza stratului gros de zăpadă, de peste jumătate de metru în unele locuri, întoarcerea la deal a fost imposibilă. O echipă formată din 2 salvatori montani a plecat în căutarea lui, iar după ce l-a găsit a decis evacuarea sa la vale, către Cheișoara. Aventura schiorului a început pe zi, dar s-a terminat după lăsarea întunericului, când a fost preluat cu mașina de o altă echipă și dus înapoi în stațiune”, au detaliat reprezentanții Serviciului Public Local Salvamont Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button