112

Scandal într-un imobil din Râșnov! A intervenit Poliția

A fost scandal, ieri, într-un imobil din Râșnov, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu.
Poliția stațiunii a emis un ordin de protecție provizoriu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.


„La data de 8 decembrie a.c., Poliția Stațiunii Râșnov a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil de pe strada Predeal, din localitatea Râșnov, ar fi avut loc un scandal.
În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care, în urma cercetărilor efectuate, a constatat faptul că, în jurul orei 08:00, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, între cei doi concubini, care locuiesc la adresa respectivă, s-ar fi iscat un conflict.


În urma acestui conflict, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, și-ar fi amenințat și agresat fizic concubina, o femeie de 42 de ani, după care ar fi distrus mai multe bunuri din locuință”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


În baza celor constatate, a audierilor efectuate și a completării formularului de risc, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.
Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Și polițiștii din Codlea au emis un ordin de protecție provizoriu, aseară, pe numele unui bărbat agresiv.
„La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 32 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către soțul său, un bărbat în vârstă de 34 de ani.


În baza acestei sesizări, la fața locului s-au deplasat polițiști, care, în urma cercetărilor efectuate și a completării formularului de risc, au constatat faptul că există un risc iminent de pericol. Astfel, pe numele bărbatului agresiv a fost emis un ordin de protecție provizoriu, în care au fost dispuse măsuri de protecție a victimei și, totodată, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, a informat sursa citată.
Cercetările sunt continuate și în acest caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button