112

Săcelean cercetat penal după ce și-a lovit calul cu toporul

Un săcelean este cercetat penal după ce și-a lovit calul cu toporul. Polițiștii din cadrul Biroului Pentru Protecția Animalelor – Brașov efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor.


„Astfel, la data de 20.03.2023, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați despre o situație pertrecută în localitatea Săcele, unde un exemplar cabalin a fost rănit prin lovirea sa cu un topor. Echipa de cercetare s-a deplasat de îndată la adresa indicată, unde, în incinta unei proprietăți private, a fost identificat un cal care prezenta leziuni. În aceeași locație a fost identificat și proprietarul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Săcele, care se afla în stare de ebrietate.  Polițiștii au stabilit, pe baza primelor date, că deținătorul animalului a lovit calul în urma unor neînțelegeri pe care le-a avut cu familia, acțiunea fiind generată și pe fondul consumului de alcool”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


„În urma examinării clinice, pe care medicul veterinar a efectuat-o, s-a constatat faptul că exemplarul cabalin prezenta o plagă profundă la nivelul gâtului”, a adăugat sursa citată.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Remus
1 an în urmă

Să i se facă derbedeului ce i-a făcut și el calului! Lăsați naibii laoparte corectitudinea politică, nu vedeti unde ne-a dus? Ne-a distrus că neam,ca țară! Infractorii, criminalii, au mai multe drepturi ca noi ceilalți.

Back to top button