112

S-au luat la bătaie la Massif

S-au luat la bătaie la festivalul Massif. Patru persoane s-au agresat reciproc. Acestea au fost despărțite de jandarmi.

„Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astfel, la data de 03 martie 2023, ora 20.50, aceștia au fost sesizați cu privire la faptul că, în timpul desfășurării festivalului MASSIF, în cortul GOAT, amplasat în dreptul complexului Agrement, a avut loc o altercație între patru persoane, care s-au agresat reciproc.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că persoanele respective, cu vârste cuprinse între 29 si 37 ani, sau îmbrâncit și s-au agresat reciproc pe fondul unor discuții contradictorii, conflictul fiind aplanat de către lucrătorii I.J.J. Brașov”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Florentina Manolache.

Polițiștii i-au condus pe cei patru inși la unitatea de poliție. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Stațiunii Poiana Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. La finalizarea anchetei se va propune soluție legală.

În prima zi de festival  au fost înregistrate următoarele (sursa IPJ Brașov):

Inspectoratul de Poliție Judeţean Brașov a acționat prin cei 209 polițiști prezenți, atât prin echipajele de poliție rutieră dispuse pe căile de acces înspre Poiana Brașov,  cât si prin forțele de ordine publică dispuse in zona de festival. În ceea ce privește constatarea de fapte antisociale, polițiștii brașoveni, au fost sesizați printr-un singur apel de urgență 112 pentru tulburarea liniștii publice, efectuează cercetări pentru o infracțiune de lovire sau alte violențe, au aplicat 87 de sancțiuni pentru abateri săvârșite de conducătorii auto la regimul rutier, unde au constatat și 7 infracțiuni, 2  dintre acestea pentru conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului, iar alte 5 infracțiuni pentru conducerea autovehiculelor sub influența substanțelor psihoactive. Pentru aceasta, au  fost testate 792 de conducători auto pentru consum de alcool, cu 9 testări pozitive și s-au făcut 33 de teste cu aparatul drug-test. De asemenea, au fost reținute 14 permise de conducere, precum și 8 certificate de înmatriculare. Jandarmii Brașoveni  au întocmit actele   conform competențelor legale, astfel conform legii nr. 143 /2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri  au fost întocmite actele premergătoare pentru 1 persoană care a încălcat această prevedere și actele premergătoare pentru 1 infracțiune de lovire sau alte violente, conform art. 193 CP. Tot ieri, 2 persoane a fost sancționate conform prevederilor  H.G. 643/2020 privind sistemele de aeronave fără pilot la bord și operatorii de sisteme de aeronave fără pilot la bord și 3 persoane a fost sancționate contravențional conform legii nr. 61 din 27 septembrie 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile pro active de verificare au fost oprite 33 de persoane în trafic, din care 5 au fost depistate pozitiv la testarea cu aparatul drug-test, iar în afara spațiului de desfăşurare a festivalului a fost depistata 1 persoană care deținea substanțe interzise. In punctele și posturile medicale avansate 7 persoane au primit asistență medicală din partea personalului SMURD Brașov și a paramedicilor pompieri.  Majoritatea afecțiunilor medicale au fost soluționate pe loc, doar pentru un singur caz a fost necesar transportul la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate – bărbatul a suferit un traumatism la unul din membrele superioare.

Accesul în incinta locului de desfășurare a festivalului se face în urma unui control amănunțit. Acest fapt poate produce timp de așteptare îndelungat. Astfel, participanții sunt rugați să se prezinte din timp la acces.

Peste 11.000 de oameni au fost prezenți la prima zi a festivalului Massif.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
VAX POPULI
3 luni în urmă

De care contradictie ? Din aia gen: “du-ti băi,șoldovene,ca aista îi hieroină,băi,nu cocaină” ? Pi șini fași tu șoldovean,huăi ? Sau s-au luat la bataie de la vreo pocnitoare cu colantii mulati pe piersica ? MAAAAARE DESTRABALARE !

Willy
3 luni în urmă

S-au luat la cafteala useristii cu hauristii? Ca am inteles ca au acelasi mentor?

3 luni în urmă

[…] Vezi și: S-au luat la bătaie la Massif […]

3 luni în urmă

[…] S-au luat la bătaie la Massif […]

Back to top button