112

Revizor CFR, lovit mortal de trenul Brașov – Constanța

 

Un bărbat a fost lovit, astăzi, de trenul IR 1688, care circulă în relaţia Braşov – Constanţa. S-a întâmplat la ieşire din halta Dunărea, după cum au informat reprezentanții CFR SA.

„În jurul orei 10.47, trenul IR 1688, care circulă în relaţia Braşov – Constanţa, a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, la ieşire din halta Dunărea (județul Constanța). Accidentul a fost anunţat la Serviciul de Urgenţă 112.
Conform procedurilor în caz de accident, până la sosirea echipelor de urgenţă şi a reprezentanţilor Poliţiei, la locul accidentului, următoarele 4 trenuri de călători – IR 1937, 15083, 15081 şi 16083 – au fost oprite temporar în staţiile Cernavodă, Dunărea şi Ovidiu. 
Acestea şi-au reluat circulaţia după avizul primit de la organele abilitate, care au ajuns la locul accidentului”, au informat cei de la CFR.

Pe clubferoviar.ro se menționează că bărbatul lovit de tren era revizorul de cale din Halta Dunărea și că acesta a decedat. Din datele pe care le deținem, omul avea 51 de ani.

Foto – arhivă

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button