112

Reținut de polițiștii din Codlea, după ce a încălcat de două ori ordinul de protecție

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Codlea – jud. Brașov, după ce a încălcat de două ori ordinul de protecție. Bărbatul, din județul Olt, avea interdicția de a se apropia de fosta sa concubină. Totuși ar fi mers la locuința ei, din Codlea, unde ar fi agresat-o.
Polițiștii din Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse” – 2 fapte și „violență în familie”.

„Din cercetările efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Olt, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis pe numele său, prin aceea că s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale concubine situat în municipiul Codlea, județul Brașov și ar fi agresat-o fizic pe aceasta.
În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 06 noiembrie a.c., bărbatul în cauză s-ar mai fi deplasat la domiciliul fostei sale concubine, încălcând în acest fel măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de concubina sa și de locuința acesteia”,  a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.


Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button