112

RĂZBOI ÎN UCRAINA. ZIUA A 46-A. UPDATE 1. Implicarea Marii Britanii / Când va fi începutul sfârșitului pentru regimul lui Putin?!…

  • johnson_2.jpg

UPDATE 1. O nouă groapă comună cu zeci de civili ucraineni a fost descoperită sâmbătă în Buzova, un sat eliberat situat în apropiere de capitala Kiev. Numărul morţilor încă nu a fost stabilit. Reuters nu a fost în măsură să confirme imediat informaţia. 

Puterea de la Kremlin s-ar afla aproape de colaps. Data-cheie care poate fi începutul sfârșitului pentru regimul din Federația Rusă a fost stabilită de astropsihologul Valentina Vittrok. Pentru ucraineni, e și acesta un mod de a-și face curaj în crunta bătălie cu Rusia.

Pe 12 aprilie 2022, într-o zi de marți, conjuncția exactă a planetelor Jupiter și Neptun se va produce sub influența semnului Peștilor, ceea ce înseamnă un posibil dezastru de proporții pentru armata „putinistă” și întreg aparatul de stat de la Moscova. Fenomenul este unul foarte rar. Se întâmplă o dată la 166 de ani.

…………………………………………………………………………………………………..

UPDATE. Autorităţile armate din Ucraina au anunţat, în această dimineață, că Rusia a lansat şapte rachete în zona Nikolaiev, fără a se înregistra victime, potrivit The Kiev Independent. 

Comandamentul Operaţional Sud a raportat că, în timp ce forţele ruseşti încearcă să îşi întărească poziţiile trupelor din jurul regiunilor Nikolaiev şi Kherson, acestea folosesc lovituri cu rachete pentru a demoraliza populaţia. 

…………………………………………………………………………………………………..

Marea Britanie va trimite 120 de vehicule blindate și noi sisteme de rachete anti-navă pentru a sprijini Ucraina, în urma discuțiilor de sâmbătă dintre premierul Boris Johnson și președintele Vladimir Zelenski, de la Kiev.

„Datorită conducerii hotărâte a președintelui Zelenski și a eroismului și curajului poporului ucrainean, scopurile monstruoase ale lui Putin sunt zădărnicite”, a declarat Johnson, potrivit unui comunicat al Guvernului, citat de BBC News.

Potrivit Guvernului britanic, premierul a călătorit sâmbătă în Ucraina pentru a se întâlni personal cu Zelenski „în semn de solidaritate cu poporul ucrainean”. 

Ministerul Apărării din Ucraina a publicat imagini cu premierul Marii Britanii, Boris Johnson, şi cu preşedintele ucrainean, Vladimir Zelenski, care se plimbă prin Kiev şi stau de vorbă cu oamenii. „Aşa arată democraţia. Aşa arată curajul”, au transmis oficialii de la Kiev.

În curs de actualizare.

CITEȘTE ȘI: RĂZBOI ÎN UCRAINA. ZIUA A 45-A. UPDATE 3. Cum s-au dat rușii de gol?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button