112

Răsturnare de situație în cazul cadavrului înfășurat în scotch…

Răsturnare de situație în cazul cadavrului înfășurat în scotch…

Cadavrul înfășurat în scotch, descoperit ieri la marginea unui lan de porumb, nu era al unui om. O femeie a făcut macabra descoperire, la limita dintre judeţele Suceava şi Botoşani. Inițial s-a crezut că a fost descoperit un cadavru uman, dar s-a dovedit că ar fi vorba despre rămășițele unui animal.

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că la limita dintre localităţile Tudora şi Dolhasca ar fi un cadavru, împachetat în celofan. Poliţiştii din Botoşani au asigurat locul faptei până la sosirea colegilor din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii din Suceava au stabilit că în celofan se afla, de fapt, un animal mort, în stare de putrefacţie, nu trupul neînsuflețit al unei persoane, așa cum se crezuse inițial. Nu se știe cine a aruncat animalul acolo și nici care a fost cauza morții acestuia…

Vezi și: Macabru! Cadavru învelit în scotch, descoperit pe un câmp


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button