112

Rămăşiţe umane descoperite lângă locul în care s-a prăbuşit un deltaplan, anul trecut

 
Rămăşiţele unui bărbat au fost descoperite de un grup de vânători, ieri, într-o râpă din judeţul Vaslui situată la aproximativ 50 de metri de locul în care a fost găsit un deltaplan, în octombrie anul trecut, iar anchetatorii nu exclud ca trupul neînsufleţit să fie al celui care a pilotat aparatul de zbor.
 
Deltaplanul de producţie rusească a fost găsit într-o zonă de vegetaţie de pe raza comunei Costeşti. După cercetările efectuate la faţa locului, poliţiştii au anunţat că nu au descoperit urme de sânge sau alte indicii care să confirme că, în urma prăbuşirii aparatului de zbor, s-ar fi înregistrat victime.
Dar hainele găsite ieri, alături de fragmentele osoase, aveau înscrisuri în limba rusă, întărind varianta că bărbatul găsit mort pilota deltaplanul, la momentul prăbuşirii. 
„Am fost sesizaţi prin dispeceratul de urgenţă 112, că la aproximatv 50 de metri de marginea pădurii Seaca, de pe teritoriul comunei Costeşti se află mai multe fragmente osoase ce ar putea aparţine unui bărbat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Criminalistic şi de la Investigaţii Criminale, care au ridicat rămăşiţele umane au fost transportate la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă. Urmază a fi efectuată necropsia pentru a se stabili cauzele decesului”, a declarat Loredana David, reprezentant al IJP Vaslui, conform adevarul.ro.
 
foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button