112

Preot decedat la 49 de ani, după ce i s-a făcut rău într-o parcare

Un preot din România a decedat după ce i s-a făcut rău și a căzut secerat într-o parcare. Poliția a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat a căzut în parcare și se afla în stare de inconștiență. Din nefericire, preotul nu a putut fi resuscitat. Tragedia a avut loc într-o parcare din Turda, județul Cluj. Părintele avea 49 de ani.

„Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o parcare de pe strada Lotus, din municipiul Turda, un bărbat ar fi căzut și s-ar afla în stare de inconștiență.
În baza sesizării, la fața locului a fost dirijat un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști.
Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia.
Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma autopsiei medico-legale”, a transmis IPJ Cluj, conform realitatea.net.

Bărbatul decedat era preot paroh în Podeni.

„Parohia Ortodoxă Podeni îndoliată anunță decesul Părintelui Paroh GABRIEL COSMA!
Nu pot să cred, și totuși, se poate!
Dumnezeu – Creatorul a tot și a toate
îl ia la Sine pe cel drag, «peste noapte»!
Să-i dăruiască pacea și fericirile toate!”, a transmis Parohia Ortodoxă Podeni. Preotul Gabriel Cosma locuia în Turda, într-un bloc situat în apropierea parcării unde a decedat.

Înmormântarea are loc în această dimineață

Astăzi va avea loc slujba de înmormântare, în prezența mitropolitului Andrei.

„Cu durere în suflete, vă anunțăm că marți 13 decembrie, Domnul a hotărât să se înveșnicească în ceruri truda de 49 de ani de viață și 25 de ani de slujire la Sfântul Jertfelnic, a Părintelui Cosma Stefan Gabriel, de la Parohia Ortodoxă Podeni.
Un om al Învierii, cu bucurie în slujirea Domnului și a aproapelui, o voce îngerească a Coralei Preotilor Turdeni, un soț și tată dedicat și iubitor, un frate și camarad bun”, a scris Protopopiatul Ortodox Român Turda, care a anunțat că astăzi are loc slujba de înmormântare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button