112

Polițiștii de la Secția 3, intervenție de urgență într-o locuință din Brașov

Polițiștii de la Secția 3 au intervenit de urgență într-o locuință din municipiul Brașov. Ei au emis un ordin de protecție și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce un bărbat s-ar fi manifestat violent față de fosta sa concubină.


„La data de 09 mai a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție au emis un ordin de protecție provizoriu, după ce au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de violență domestică, într-o locuință situată într-un imobil din municipiu. Astfel, după sesizarea primită, polițiștii s-au deplasat ala adresa indicată și au pătruns în domiciliul persoanei vătămate, intervenind pentru protecția acesteia.

În baza celor constatate, anume că bărbatul s-a deplasat la adresa fostei sale concubine, pe care, în urma unor neînțelegeri, a început să o lovească, a fost întocmit un formular de evaluare a riscului, din care a reieșit că există un risc iminent de violență.


În cazul expus, polițiștii au emis un ordin de protecție povizoriu, prin care au stabilit măsuri de protecție a persoaei vătămate și au întocmit un dosar penal, în care cercetările urmează a fi continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brășov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «lovire sau alte violențe», urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluția legală”,
a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare