112

Polițist rănit grav de un autoturism, în timpul serviciului. Apel umanitar!

Polițist rănit grav de un autoturism, în timpul serviciului… Tânărul de 24 de ani are nevoie de ajutor.

„Colegul meu din Botoșani, Alexandru Rătoi, se află în stare gravă după ce a fost accidentat în misiune acum două seri. Efectua un semnal regulamentar de oprire în trafic iar un alt autoturism care s-a angajat în depășire l-a izbit în plin. A fost transportat la Spitalul județean, dar la scurt timp a fost solicitată o aeronavă Smurd care l-a transportat la Spitalul Floreasca din București.


Fac un apel la bunătatea oamenilor pentru că Alex nu are o situație materială prea bună, fapt pentru care este necesară o sumă mare de bani în vederea acoperirii costurilor care se impun. Familia ia în considerare transferul lui Alex la o unitate spitalicească din Viena”, se arată pe contul de Facebook Polițisti  – Uniți Suntem Puternici.

„Din detaliile pe care le avem până acum, are fractură de bazin si, cel mai grav, un edem cerebral pentru care s-a constituit o echipă de medici pentru a vedea ce măsuri se pot lua.
Pentru cine vrea să doneze sânge, specificați numele Alexandru Rățoi, Spital Floreasca București, momentan internat pe ATI”, au mai informat colegii polițistului. Pentru cine poate dona orice sumă de bani, acesta este contul mamei sale: RO25 BRDE 070S V476 9063 0700 Rățoi Cătălina.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
12 zile în urmă

Nu le este rusine sa se milogeasca de noi? Am ajuns sa ne fie mai mult frica de masinile politiei pe zebra decat de bombardieri, iar acum o dau in lacrimogene? Unde erau lacrimogenele politailor cand colegul lor de brasla… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 12 zile în urmă de către Willy
Back to top button