112

Poliția Brașov i-a identificat pe copiii implicați în conflictul de la locul de joacă

Poliția Brașov i-a identificat pe minorii care ar fi agresat copii ucraineni, la locul de joacă.

Ca urmare a apariției în mediul online a unor informații privind o stare conflictuală ce ar fi avut loc între niște copii, la data de 26 septembrie a.c., în timp ce aceștia s-ar fi aflat într-un loc de joacă dintr-un complex rezidențial situat în municipiul Brașov, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție au fost demarate verificări în vederea clarificării situației de fapt.


În cadrul activităților desfășurate de polițiști, toți minorii implicați în starea conflictuală au fost identificați, având vârste cuprinse între 6 si 11 ani, iar din cercetări a reieșit că a fost vorba despre un conflict spontan la un loc de joacă.


În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se va propune soluție legală către unitatea pe parchet”, a anunțat astăzi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Florentina Manolache.

Amintim, doi băieți ucraineni au ajuns la spital, după ce ar fi fost bătuți de copii români, la un loc de joacă din Brașov. Unul dintre tați a făcut cazul public, scriind pe un grup de Facebook. Vezi și:
Doi băieți ucraineni au ajuns la spital, după ce ar fi fost bătuți de copii români, la un loc de joacă din Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button