112

Persoane implicate într-un accident, ajutate de jandarmi brașoveni

Persoane implicate într-un accident, ajutate de jandarmi montani brașoveni. Cei doi jandarmi au intervenit alături de o altă persoană care trecea prin zonă.

Persoane implicate într-un accident, ajutate…

„Sergiu și Dragoș, jandarmi montani din cadrul Postul Montan Sâmbăta, aflați în patrulare pe drumul județean care unește localitățile Drăguș și Sâmbăta, au observat doi bărbați în apropierea unui autoturism ieșit în afara carosabilului.
Colegii noștri și-au dat seama că bărbații sunt implicați într-un accident rutier și că au nevoie de ajutor și au oprit degrabă pentru a le oferi sprijin.
Bărbații nu aveau traumatisme în urma accidentului, dar le-au spus jandarmilor că în autoturism se mai află pe bancheta din spate o femeie care a fost rănită în urma evenimentului rutier. La scurt timp după ce au evaluat situația, au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a cere ajutor specializat. La indicațiile personalului medical și sprijiniți de un cetățean care le-a spus că are pregătire de paramedic, au stat alături de victimă, iar la sosirea echipajelor de intervenție au ajutat la scoaterea și transportul acesteia la ambulanță”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.
„Suntem la datorie mereu! Dincolo de misiunile noastre specifice și credem că cel mai important este să fim acolo unde cetățenii au nevoie de noi!”, a adăugat el.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

De aia sunt platiti. De ce nu faceti o stire senzationala care sa sune astfel: o vanzatoare a vandut produse din magazin clientilor care au solicitat acest lucru? De aia, pentru ca o sa spuneti ca de aia e platita,… Citeşte mai mult »

Back to top button