112

Parchetul Judecătoriei Brașov, despre dosarul în care sunt implicați unii dintre bătăușii de la Costinești

Parchetul Judecătoriei Brașov a oferit informații privind dosarul în care sunt implicați unii dintre bătăușii de la Costinești, jud. Constanța (vezi și: Acuzații grave la Brașov, în legătură cu bătăușii din Costinești).

„Sunt 4 suspecti în dosarul respectiv. Dosarul este intrat astăzi la Parchet, pentru confirmarea efectuării în continuare a urmăririi penale față de aceștia”, a informat procurorul Radu Nastac, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Amintim că, astăzi, Gândul a publicat o scrisoare primită de la un bărbat care în primăvara anului trecut ar fost bătut, alături de soția sa, de unii dintre indivizii implicați în violențele din Costinești (n.r. el a scris despre cinci persoane, Parchetul a informat că sunt patru suspecți). Omul acuză autoritățile că întârzie desfășurarea anchetei, în beneficiul inculpaților.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Fa de ce sunt cenzurate comentariile? Ai ordin cumva? Sau ce?

Willy
9 luni în urmă

Dosarul este intrat astăzi la Parchet”

daca aparea ieri articolul la ziare, intra de ieri dosarelul la Parchet?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare