112

Ordin de protecție emis pe numele unui tânăr de 22 de ani din județul Brașov

Polițiștii au emis ordin de protecție pe numele unui tânăr de 22 de ani din județul Brașov. Agenții din cadrul Poliției Orașului Victoria îl cercetează  pentru violență în familie.


Suspectul, din Ucea de Sus, este acuzat că, în26 martie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-a agresat fizic concubina și i-a adresat amenințări.


„Față de sesizarea primită, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, situație în care au constatat că au fost îndeplinite condițiile de legalitate pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu.
După emiterea ordinului, față de persoana violentă a fost dispusă măsura evacuării din locuință. De asemenea, bărbatului i-au fost aduse la cunoștință și celelalte obligații impuse prin actul emis. Verificările sunt continuate la acest moment de către polițiști, sub coordonarea procurorului desemnat, urmând a se dispune soluția legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, subcomisar Florentina Manolache.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button