112

„OPERAȚIUNEA BANANELE”. Ultima metodă a Poliției din India…

 

Poliția indiană a utilizat o tehnică mai puțin cunoscută pentru a intra în posesia unui lanț de aur, convingând hoțul să mănânce circa 40 de banane în scopul restituirii bijuteriei.

Anchetat, suspectul a negat că ar fi tâlhărit o femeie din Bombay, însă radiografia efectuată la spital a demonstrat că individul a înghițit lănțicul. Medicii au sugerat efectuarea unei intervenții chirurgicale pentru scoaterea bijuteriei, însă polițiștii au estimat că operația este costisitoare, astfel că l-au forțat pe hoț să mănânce peste 40 de banane, pentru o… digestie rapidă.

În final, lanțul a fost „scos”, anchetatorii obligându-l pe infractorul în vârstă de 28 de ani să-l spele și să-l dezinfecteze înainte de a-l înapoia victimei.

Conform presei indiene, aceasta nu este o premieră. În iulie, un alt hoț a fost obligat de polițiști să mănânce două duzini de banane și să bea câțiva litri de lapte amestecat cu laxativ pentru a da afară o bijuterie înghițită.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button