112

O turistă daneză rătăcită pe munte a fost găsită de jandarmi montani brașoveni (foto – video)

O turistă daneză rătăcită pe munte a fost găsită de jandarmii montani brașoveni..

„O turistă daneză rătăcită în Poiana Brașov a fost găsită de jandarmii montani în apropierea Cabanei Postăvaru. În această seară, pe când se pregăteau să-și încheie serviciul și să coboare în stațiune, jandarmii montani au observat o turistă dezorientată, din a cărei atitudine reieșea faptul că se rătăcise.
Cum afară se lăsase deja întunericul, instalațiile de transport pe cablu nu mai funcționau, pentru colegii noștri a fost foarte clar faptul că trebuie să ajungă cât mai repede la ea, pentru a o ajuta.
Femeia, originară din Danemarca, le-a spus jandarmilor că a plecat în drumeție de pe Tâmpa și că intenționa să ajungă tot în Brașov, dar s-a rătăcit și astfel a ajuns în Postăvaru”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.


Turista a fost coborâtă în siguranță la baza masivului, ea neavând probleme medicale.
Pentru a scurta durata deplasării, jandarmii au primit sprijinul angajaților de la Domeniul Schiabil Poiana Brașov, care au preluat-o cu un vehicul de la jumătatea traseului. Femeia a fost ajutată să revină la locul de cazare, în municipiul Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button