112

O căprioară rănită a ajuns în curtea unei fabrici din județul Brașov (video)

O căprioară rănită a ajuns în curtea unei fabrici din județul Brașov. În cauză a fost solicitată intervenția jandarmilor. Misiunea deosebită a avut loc în această seară.

„În această seară, un apel la 112 i-a trimis pe colegii noștri de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov într-o misiune ce se deosebește de cele zilnice.
O căprioară rătăcită și blocată în curtea unei fabrici avea nevoie de ajutor. Ajunși la fața locului si apropiindu-se de ea, colegii noștri au constat că aceasta era rănită la un picior.
Jandarmii au cerut sprijin reprezentanților Asociației Direcția pentru Monitorizarea și Protecțiac Animalelor și Institutului de Cercetări Silvice. După o muncă de echipă, au reușit să tranchilizeze căprioara și să îi trateze rana. După ce s-au asigurat că animalul este bine și că și-a revenit, au eliberat căprioara aproape de pădure, în mediul ei natural”, au precizat reprezentanții GJMBv.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Biata caprioara. Sa nimereasca ea saracuta pe mainile brutelor alora. Nici nu vreau sa stiu ce glume cu tenta gastronomica or fi fost folosite in jurul ei.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Boschete, tu crezi că lumea toată-i de nivelul tău? Cu „glume” de autobază? Cu limbaj și comportament suburban? Era vai de acea căprioară dacă ajungea pe mâinile devianților haștagiști. Atunci era de compătimit.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Slugoiul tot slugoi. Repede sare in sustinerea stapanilor.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Aurolac, ia zi tu aici la cititori: cum și în mod au îcercat să vă educe jandarmii?Dacă chiar ar putea să-i educe pe declasații cu haștagu-n vene. Ce să-i educe pe devianți…

Back to top button