112

Negocieri într-un hotel din Brașov, pentru salvarea unui bărbat

Negocieri într-un hotel din Brașov, pentru salvarea unui bărbat care amenința că se va sinucide.

„Problemele omului nu dispar înecate într-o sticlă cu alcool, iar depresia poate fi înlăturată doar prin sprijin, consiliere și tratament.
Aseară, Gheorghe, un bărbat de 42 de ani, ne-a sunat prin 112 pentru a ne împărtăși gândurile întunecate ce-l încearcă și care-l fac să își dorească să renunțe la viață, după ce s-a încuiat singur într-o cameră de hotel.


A fost suficientă o echipă formată dintr-o polițistă cu experiență, la celalalt capăt al telefonului, un echipaj prompt care s-a deplasat la fața locului și o grupă de luptători, care a permis celor doi negociatori cu experiență să ajungă în timp util și să determine victima să renunțe la intențiile sale.
Și au reușit, grație muncii în echipă, sincronizării și a credinței că viața oricărui om trebuie salvată”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare