112

Miss Bulgaria 2007, împușcată mortal împreună cu soțul ei – căutat de Interpol – și cu alte două persoane (galerie foto)

Miss Bulgaria 2007, împușcată mortal împreună cu soțul ei…

Gergana Kochanova (38 de ani) a fost ucisă în Africa de Sud. Ea a fost împușcată în cap. De asemenea, au fost uciși soțul ei, Krasimir Kamenov-Kuro, bodyguardul lor și menajera modelului, conform presei internaționale. Au fost omorâți la conacul din Cape Town al soților. Motivul nu este cunoscut.


Cuplul a emigrat în Africa la scurt timp după căsătorie, în 2015, din cauza faptului că bărbatul era căutat de Interpol. Krasimir era acuzat, printre altele, că a ucis un polițist, notează bnt.bg.

Kochanova s-a născut în 1985. Modelul a cîștigat concursul de frumusețe Miss Bulgaria în 2007 și și-a reprezentat țara la concursul Miss Univers din Mexic în același an.

Gergana era fiica fostului înotător Petar Kochanov (care locuiește în prezent în America) – detalii aici.Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button