112

Misiune de salvare: Ștrumf în pericol!

  • Smurf1_187168.jpg
  • SMURF-BALLOON-570_187169.jpg
 

Un pasager dintr-un tren a văzut un pitic bărbos cu o haină albastră și pantaloni roșii aproape de calea ferată. Părea în stare de inconștiență, așa că a anunțat autoritățile. Un elicopter a zburat în grabă în locul cu pricina, pentru a salva victima. Medicii au găsit  într-adevăr un bărbos cu haină albastră și pantaloni roșii, doar că nu era vorba despre un bărbat în carne și oase ci de un ștrumf sub formă de balon, informează huffingtonpost.com. Incidentul s-a petrecut în Dusseldorf, Germania. Echipa de salvare a observat că ștrumful era cam dezumflat, dar altfel acesta se afla într-o stare bună, se arată într-un comunicat de la District Police Rhein-Kreis Neuss. Ștrumful a fost dus la Poliție, dar până acum nimeni nu l-a cerut înapoi.
„Apelul telefonic de la martor a fost pe deplin justificat. Sub alte circumstanțe, ar fi putut salva o viață“, au spus polițiștii germani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare