112

Minora căutată în urma alertei de răpire a fost găsită în județul Brașov

Minora căutată în urma alertei de răpire a fost găsită în județul Brașov. Adolescenta de 14 ani, din Tălmaciu – județul Sibiu, a fost găsită în județul Brașov.
Azi-noapte, ea ar fi fost „luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate”. Ar fi fost obligată să urce într-o mașină al cărei șofer „s-a deplasat într-o direcție necunoscută”.
Fata a fost găsită în jurul orei 16:00, într-o casă din localitatea Vad, comuna brașoveană Șercaia.

Minora căutată în urma alertei de răpire…


„Minora este în acest moment condusă la sediul IPJ Sibiu pentru audieri în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției sale. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu”, a transmis IPJ Sibiu într-un comunicat de presă.
Cei patru bărbați suspectați de răpirea minorei în vârstă de 14 ani au fost prinși de Poliție.
Cei patru bărbați au vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani și sunt domiciliaţi în oraşul Avrig, respectiv în localitatea Mârşa.
„Poliţiştii sibieni continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în cadrul unui dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, respectiv lovire sau alte violenţe”, a transmis IPJ Sibiu.

Vezi și: Alertă de răpire copil!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Minora căutată în urma alertei de răpire a fost găsită în județul Brașov […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare