112

Minor violat într-un autoturism

Un minor în vârstă de 12 ani, din județul Bihor, a trecut prin momente de groază, în autoturismul unui bărbat de 61 de ani. Băiatul ar fi fost violat de individ.


„În data de 04.10.2023 Judecătoria Beiuş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş şi a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol (în formă continuată şi agravantă, victima fiind un minor), prev de art 218 alin 1 şi 3 lit c C. pen. cu aplicarea art 35 alin 1 C. pen. (două acte materiale).


În fapt, s-a reţinut că, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în cursul lunii septembrie 2023 în două date diferite, inculpatul, în vârstă de 61 de ani, în timp ce se aflau în localitatea Talpoş, com. Batăr, în autoturismul său personal, prin constrângere psihică şi profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprima voinţa, a încercat să întreţină cu persoana vătămată, minor în vârstă de 12 ani, un act sexual anal, apoi a întreţinut cu minorul un act sexual oral
, au informat, astăzi, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.


Anterior luării măsurii arestului preventiv, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiști.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii arestării preventive reprezintă etape ale procesului penal, care nu pot înfrânge prezumţia de nevinovăţie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button