112

Mamă și fiică, accident grav cu un ATV / Bărbat cu hemoragie, pe traseu montan

Mamă și fiică, accident grav cu un ATV / Bărbat cu hemoragie, pe traseu montan

În ambele situații, care au apărut duminică, au intervenit salvatorii montani din Zărnești, dar a fost nevoie și de ajutorul celor de la ISU, Poliția Rutieră și chiar a elicopterului SMURD de la Mureș, cel de la Brașov fiind deja solicitat pentru alte intervenții.

„Duminică-16 iunie 2024, o zi plină pentru Serviciul Public Local Salvamont Zărnești. Un prim caz a fost descoperit de un aspirant al echipei noastre, respectiv o persoană în vârstă de 50 de ani, în timp ce se afla pe un traseu din Parcul National Piatra Craiului, s-a confruntat cu o situație delicată, din cauza unei hemoragii provocate de ruperea unei vene varicoase, sângerarea neputând fi oprită. Colegul nostru a fost prompt și a aplicat măsuri de prim ajutor până la sosirea echipajului nostru. Pe această cale îl felicitam pentru profesionalismul de care a dat dovadă!
Intervenția la cel de al doilea caz a fost în Poiana Mărului, unde un accident de ATV s-a soldat cu rănirea gravă a celor două persoane implicate (mamă și fiică).
Accidentul a necesitat intervenția mai multor servicii de urgență: o unitate Pompieri / Descarcerare, Poliția Rutieră, o ambulanță B2, o unitate SMURD C1, elicopter SMURD Mureș și colegii din cadrul Salvamont Brașov.
Sperăm ca în ambele cazuri victimele să aibă o recuperare cât mai rapidă și ușoară
!”, spun cei de la Salvamont Zărnești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
1 luna în urmă

Pai,mi-a zis Mos Martin,ca parca era vorba ca nu au voie prin creierii muntilor cu ATV. Cum ? Doar in tarile civilizate ? Aha … M-am dumirit.Scuze de deranj. Jarteaua mamii voastre de…

Cock & Ball Torture
Răspunde la  vax populi
28 zile în urmă

Poiana Mărului nu e-n “creierii munților” bă fraiere. E un sat răsfirat și oamenii au voie să ajungă cu ce vehicul vor și pot la casele și pămînturile lor.

Back to top button