112

Macabru! O femeie a stat cu cadavrul partenerului ei în casă pentru a-i încasa pensia / „L-am văzut putrezit pe pat”

O femeie a stat cu cadavrul partenerului ei în casă pentru a-i încasa pensia. Se pare că femeia, din comuna ieșeană Scânteia, a dormit două luni cu cadavrul partenerului ei în casă, pe pat. Ea le spunea cunoscuților că bărbatul este la spital.

Adevărul a ieșit la iveală când o persoană a mers să le ducă mâncare, știind că sunt amărâți și a văzut trupul neînsuflețit al bărbatului de 72 de ani.

„Dimineața am intrat la ea în casă, fiindcă mi-a cerut ceva de mâncare. Am zis să le duc. Ea era beată. Am pornit blițul la telefon, că ei nu mai aveau becuri în casă, iar când am intrat l-am văzut putrezit pe pat, iar ea a ieșit goală pușcă înaintea mea. M-am speriat și am fugit. În spatele meu, ea țipa după mine să aștept și să vorbim. Dar n-am mai băgat-o în seamă.
Am anunțat ce s-a întâmplat. Când au ajuns polițiștii ea era și mai beată. Cred că a mai consumat o sticlă de spirt între timp. E de ceva timp cu băutura în cap. L-a ținut în casă, pentru că știa că nimeni nu prea intră la ei. I-a vrut pensia, că ea nu avea cu ce să trăiască altfel. El avea vreo 14 milioane (n.r. – lei vechi, 1.400 de lei)”, a declarat, pentru bzi.ro, femeia care a făcut macabra descoperire.

Polițiștii fac cercetări în caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button