112

Jaf armat la un hotel de 5 stele din Paris

Un jaf armat a avut loc la un hotel de 5 stele de lângă Champs-Élysées, Paris. Personalul hotelului de lux a fost victima jafului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit Le Figaro.

Doi atacatori înarmați cu un pistol au ajuns la recepția hotelului în jurul orei 4 dimineața și i-au tâlhărit pe managerul unității de cazare și pe angajatul care se ocupa de bagaje. Infractorii i-au bătut mai întâi, după care i-au legat cu cabluri de calculator. Apoi au cerut acces în camera de valori, de unde au furat conținutul a două seifuri. Pierderea este estimată la 5.000 de euro.


Cei doi indivizi au fugit de la locul faptei cu o mașină furată cu câteva minute mai devreme, din zonă. Proprietarul acesteia a fost lovit de mai multe ori cu o pușcă. El a avut nevoie de spitalizare. Celelalte două victime (de la hotel) au primit ajutor de la pompieri.
O anchetă a fost deschisă de Parchetul din Paris pentru jaf armat comis de o bandă organizată, infracțiune pentru care pedeapsa cu închisoarea poate ajunge la 30 de ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button