112

ISU Brașov: Cu apa nu-i de joacă…

ISU Brașov: Cu apa nu-i de joacă…

În multe situații, curentul puternic, adâncimea apei și teribilismul pot duce la scenarii dramatice, avertizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. „Condițiile de înot pot fi imprevizibile în râuri, iazuri, lacuri sau în mare. Chiar și înotătorii buni pot obosi, pot suferi crampe musculare sau pot fi prinși în curentul apei”, explică ei.


Siguranța copiilor este o prioritate, mai ales în apropierea apei. „Nu trebuie să-ți pierzi copilul din câmpul vizual, nici măcar o secundă. Chiar dacă copilul tău înoată bine, nu există nicio garanție că nu se poate întâmpla ceva rău.
Asigură-te că minorii se scaldă doar în locuri special amenajate pentru înot și respectă avertizările privind interzicerea scăldatului în anumite zone.

Supraveghează constant copiii în apă sau în apropierea acesteia! Fiți responsabili în preajma apei și învățați copiii să facă același lucru! Siguranța lor contează cel mai mult!”, au transmis salvatorii de la ISU Brașov.

Vezi și: Jandarm brașovean, premiat după ce a salvat de la înec doi copii (foto – video)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button