112

Intervenție în municipiul Brașov, într-o locuință de pe raza Secției 2 Poliție

Intervenție în municipiul Brașov, într-o locuință de pe raza Secției 2 Poliție…

Polițiștii au emis ordin de protecție și efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie după ce un bărbat s-a manifestat violent față de concubina sa.


„La data de 02 martie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție, au emis un ordin de protecție provizoriu, după ce au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de violență domestică, într-o locuință, din municipiul Brașov.
Astfel, după primirea sesizării polițiștii s-au deplasat de îndată la locul sesizării și au constatat că bărbatul s-a manifestat violent față de femeie, în cadrul unui conflict spontan, creat pe fondul consumului de alcool.


Aici, în baza celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de risc, din care a reieșit faptul că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată, însă persoana vătămată s-a opus emiterii ordinului de protecție”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button