112

Intervenție de urgență, astăzi, în centrul Brașovului

Intervenție de urgență, astăzi, în centrul Brașovului…

Azi, în jurul prânzului, în dispeceratul 112 am primit un apel care ne anunța că unei doamne i s-a făcut rău și a căzut pe strada pietonală care duce spre Piața Sfatului, o zonă cu acces destul de restricționat. S-au deplasat la fața locului cele 2 motociclete SMURD ajungând la câteva minute după apelul care solicita ajutor. Au verificat starea victimei, i-au acordat la fața locului măsurile de prim ajutor necesare, solicitând transportul persoanei la spital. Pacienta a fost predată ambulanței”, au informat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.


Au intervenit și polițiști locali, care au așezat pacienta în poziția de siguranță și au rămas lângă ea până la sosirea echipajelor medicale.
Referitor la motocicletele SMURD, precizăm că acestea sunt dotate cu echipamente medicale, astfel încât să se poată acorda primul ajutor imediat unei persoane și să-i salveze chiar viața până la sosirea ambulanțelor SMURD.

Intervenția cu motocicletele SMURD reprezintă reducerea timpului de răspuns semnificativ în zona urbană și în zonele foarte greu accesibile pentru autospecialele SMURD.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button