112

Incendiu la aeroport

Un incendiu a izbucnit, astăzi, într-o hală a Aeroportului Craiova. Din fericire, nu sunt victime! Conform ISU Dolj, incendiul a izbucnit într-o hală din extinderea Aeroportului Craiova.
Ard materiale de construcție în hală, cu degajare puternică de fum.
Intervin 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD și o autospecială de lucru la înălțime.

Update:

„Incendiul este lichidat. A ars in interiorul unei hale pe o suprafata de aprox 100 mp si s-au degradat 150 mp tocarie si geam termopan”, mai arată ISU.
Directorul Aeroportului Internaţional Craiova, Sorin Manda, a transmis că activitatea aeroportului nu a fost afectată de incendiul care a cuprins şantierul noului terminal.

„Echipele de intervenție în caz de situații de urgență ale Aeroportului Internațional Craiova au intervenit la un incendiu izbucnit în șantierul noului terminal.
Au ars materiale de construcții aflate în fața clădirii noului terminal, din cauza scânteilor unui aparat de sudură utilizat cu neglijență de muncitorii aflați pe șantier.
Focul nu a afectat desfășurarea operațiunilor aeroportuare. Pagubele rezultate în urma acestui incident cad exclusiv în sarcina constructorului de pe șantier”, a declarat el, potrivit reporter24.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare