112

Gelos și băut, un brașovean și-a agresat soția zile în șir

Gelos și băut, un brașovean și-a agresat soția zile în șir. În cele din urmă, femeia a cerut ajutorul polițiștilor.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secţiei 3 Poliţie efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «violență în familie».
Din cercetările efectuate după ce persoana vătămată a sesizat organele de poliție la data de 29 septembrie a.c., a rezultat că aceasta ar fi fost agresată fizic de către soțul ei, în perioada 25-29 septembrie a.c., pe fondul consumului de alcool și al geloziei, în timp ce se aflau în locuința comună de pe strada Aleea Constructorilor, din municipiul Brașov.


De asemenea, tot în același context, persoana vătămată a fost amenințată cu acte de violență, fapt ce i-a creat o stare de temere. Astfel, în conformitate cu prevederile legale și avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile”
, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Florentina Manolache.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button