112

Fostul iubit al unei brașovence, arestat preventiv pentru încălcarea ordinului de protecție și violență în familie

Fostul iubit al unei brașovence a fost arestat preventiv pentru încălcarea ordinului de protecție și violență în familie.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în data de 31 martie 2023, un bărbat în vârsta de 32 de ani, din satul Ivanda, județul Timiș, s-ar fi deplasat la locuința fostei sale concubine, respectiv pe strada Pelicanului din municipiul Brașov,  unde ar fi agresat-o fizic pe femeie.
Toate acestea s-ar fi petrecut prin încălcarea unui ordin de protecție, emis de un judecătorpe numele bărbatului, în care îi era interzis să se apropie de persoana vătămată.


La data de 01 aprilie 2023, în jurul orei 12.15, bărbatul a revenit la locuința persoanei vătămate, moment în care femeia a alertat organele de poliție, care s-au deplasat de îndată la fața locului și l-au identificat pe acesta în locuința victimei”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, subcomisar Florentina Manolache.

Fostul iubit…


Polițiștii au emis o ordonanță prin care s-a dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore.
Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului.
Cercetările în caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Bărbatul este acuzat de încălcarea dispozițiilor dispuse prin ordinul de protecție și violență in familie.

Vezi și: Bărbat din județul Brașov, amenințat repetat de fostul iubit al prietenei sale


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button