112

Fetiță accidentată grav, pe DN 79 / Tragedie pe DN 2

O fetiță a fost accidentată grav de un autoturism, în această seară, pe DN 79.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit informații.

„(…pe DN 79 Arad – Chișineu-Criș, în apropierea localității Șimand, județul Arad, un autoturism a acroșat o minoră, în vârstă de 10 ani, care s-a angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni semnalizată prin indicator rutier. Fetița a suferit răni grave, primind îngrijiri medicale la fața locului”.


Traficul rutier este întrerupt în ambele direcții.

Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe INFOTRAFIC.

Tot astăzi a avut loc un accident tragic pe DN 2 în județul Neamț. La intersecție cu DJ 208, în apropierea localității Tețcani, un autoturism în care se aflau cinci persoane și o autoutilitară au intrat în coliziune. Din nefericire, toți ocupanții mașinii, cu excepția unuia dintre copii (în vârstă de 14 ani) au decedat pe loc.


Copilul supraviețuitor și șoferul autoutilitarei au fost transportați la spital. Din primele date, șoferul autoturismului ar fi intrat de pe drumul județean în DN 2 fără a acorda prioritate autoutilitarei, care circula pe drumul național. Victimele decedate erau soț (35 de ani), soție (30 de ani), copil (9 ani) și nepoată (11 ani). Singurul supraviețuitor din mașină era copilul cel mare al soților. Familia se întorcea de la Sf. Parascheva.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare