112

Fete răzvrătite

 

Mai de voie, mai de nevoie, două minore fugite de acasă s-au întors cumva forțat în sânul familiilor, obligate de polițiștii care le-au căutat, în urma sesizărilor de la părinți. 

Astfel, duminică după-amiază, în jurul, orelor 13.00, Poliția a fost sesizată de un brașovean că, în data de 19 martie, fiica sa, în vârstă de 14 ani, nu s-a întors de la școală. Ca urmare, o echipă de polițiști a demarat de urgență căutările fetei. În baza indiciilor primite și în urma activităților de căutare desfășurate de polițiști, minora a fost găsită, după numai câteva ore de la sesizare, pe strada Rozmarinului, din cartierul Noua. Copila era găzduită de un bărbat. Minora a fost reîncredințată familiei. 

Altă minoră, de această dată de 17 ani, a fost în aceeași situație, după ce a fost identificată într-o locuință din comuna Feldioara. Polițiștii care au găsit-o și-au anunțat colegii din IJP Caraș-Severin, care au dat alerta tot din 17 martie, după ce s-a anunțat că fata a dispărut de la domiciliul său din județul Caraș-Severin. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button