112

Femeie din județul Brașov, agresată de fostul soț

O femeie din județul Brașov ar fi fost agresată de fostul soț. Polițiștii au emis ordin de protecție. Cazul a fost înregistrat ieri, la Râșnov. Polițiștii fac cercetări pentru violență în familie și amenințare.

Agresată de fostul soț…


„În fapt, la data de 01 decembrie 2022, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Râșnov, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unor violențe în familie.
Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, la aceeași dată, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ce ar fi avut loc între persoana reclamantă și fostul soț, femeia ar fi fost bruscată și amenințată de către bărbat, creându-se o stare de temere pentru viața și integritatea corporală a persoanei vătămate”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Inculpatul în caz trebuie să păstreze o distanță minimă de 100 m față de victimă și față de reședința acesteia. Cercetările în caz continuă.

Vezi și:

Tânăr de 19 ani, prins în timp ce șofa fără permis, azi-noapte


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button