112

Femeie agresată fizic într-o stație de autobuz din Brașov

O femeie a fost agresată fizic într-o stație de autobuz din Brașov. Ea a fost atacată de fostul concubin.

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov-  Secția 3 de Poliție, au fost sesizați cu privire la faptul că într-o stație de autobuz de pe bulevardul Griviței, din municipiul Brașov, o femeie ar fi agresată fizic.
În scurt timp, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă, în stația de autobuz fiind indentificată o femeie, de 32 de ani, care prezenta urme vizibile ale agresiunii. Din acest motiv, femeia a fost transportată la o unitate medicală unde a beneficiat de îngrijiri de specialitate.


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la data indicată, în timp ce se afla în stația de autobuz, femeia ar fi fost abordată de fostul său concubin, față de care autoritățile au emis un ordin de protecție prin care bărbatului i s-a interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri față de femeia agresată. Cu această ocazie, bărbatul ar fi  deposedat-o și a fi distrus telefonul mobil al fostei sale concubine, după care ar fi agresat-o fizic, simultan adresându-i și amenințări
“, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Polițiștii l-au reținut pe bărbat și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore. Ieri, el a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, încălcarea ordinului de protecție, lovire și alte violențe, și distrugere, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button