112

Femeie agresată fizic de fostul concubin, în timp ce făcea curățenie în scara unui bloc, în județul Brașov

O femeie a fost agresată fizic de fostul concubin, în timp ce făcea curățenie în scara unui bloc, în județul Brașov.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 16.00, un bărbat şi-ar fi agresat fizic fosta concubină, în timp ce aceasta făcea curățenie în casa scării unui bloc din localitate, în calitate de persoană desemnată cu activitatea de curățenie.


Polițiștii au demarat cercetări, iar în cauză s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, în urma căruia a reieșit că există risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o durata de 5 zile, prin care agresorul a fost obligat să respecte mai multe măsuri de protecție a victimei.


Cercetările sunt continuate la acest moment în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora”
, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Florentina Manolache.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button